Sedmý ročník kampaně letos přinese několik významných změn. Do fotbalového a realizačního týmu se zapojí také šest mladých lidí z České republiky. Ti doplní mladý šestičlenný tým z Keňské organizace MYSA a společně absolvují turné po pěti krajích. Kampaň zahájí 23. června v Praze a poté se budou přesouvat postupně do krajů Ústeckého, Karlovarského, Pardubického, Olomouckého a Moravskoslezského.

    Mění se také naši regionální partneři, jsou jimi organizace pracující s mládeží. Projekt se tak přesouvá ze školních lavic do domů dětí a mládeže, nízkoprahových center a dalších institucí, které se věnují neformálnímu vzdělávání.

    Fotbalová reprezentace keňské organizace MYSA po úvodním týdenním soutředění v Kosteleckých Horkách zahájí společně s mladými dobrovolníky INEX-SDA letošní kampaň. 23. června od 10.00 do pražských Kobylis. Po slavnostním výkopu jsou na programu exhibiční turnaje s Tomášem Ujfalušim, interaktivní workshopy, pouliční představení, dokumenty, výstava, hudba, skatepark a spousta dalšího.

    Kampaň Fotbal pro rozvoj 2012 Program celé kampaně sledujte na
    fotbalprorozvoj.org

    V rámci turné se tým zastaví:
    23. června v Praze
    30. června v Nepomyšli u Podbořan
    2. července v Josefově u Sokolova
    7. července v Poličce
    10. července v Olomouci
    14. července v Ostravě

    Autor